grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD :19.08.2019-23.08.2019
PONDELOK:19.08.19
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A: 80 g/0,20l Kuracie mäso vinohradnícke(1),200 g ryža
B:400 g Bratislavské rizoto(1,7),100 g sterilizovaný zeleninový šalát
C:330 g Ovocná bublanina(1,3,7),džús
D: 340 g Bageta lahôdková(1,3,7)
UTOROK:20.08.19
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia krupicová s vajcom(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A: 120 g Vyprážaný bravčový rezeň(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g sterilizovaný zeleninový šalát
B:80 g/0,20 l Hovädzí Stroganov(1,7),200 g cestovina(1)
C:400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7)
D: .
STREDA:21.08.19
POLIEVKA: 0,33 l Karfiolová krémová(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčová pečienka sviečková(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:100 g/0,15 l Rybie filé po flámsky(1),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kompót
C:400 g Špagety so syrom a kečupom(1,7),keks
D:400 g Šalát kapustový so zeleninou a tuniakom(4),20 ML dresing(3), 2 ks pečivo pšeničné(1)
ŠTVRTOK:22.08.19
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová domáca(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A: 100g/0,20 l Hydinový závitok s kápiou(1),200 g ryža, 100 g uhorka sterilizovanánový šalát
B:80 g/0,20 l Bravčové mäso s údeninou a hubami(1),200 g cestovina(1)
C:380 g Šúľance s orechami(1,8),džús
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g šalát zeleninový s cestovinou(1), 20 ML kečup
PIATOK:23.08.19
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Syrovo-šunkový špíz vyprážaný v cestíčku(1,3,7), 250 g varené zemiaky,50 g tatárska omáčka(3)
B:80 g/0,20 l Goralská pochúťka(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
C:400 g Žemľovka jablková s makom(1,3,7),džús
D:340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,8-Orechy,9-Zeler,
10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše
Srdečne Vás pozývame
do reštaurácie PERLA vo Valaskej na DRŽKOVÉ HODY
v SOBOTU 17.08.2019.


logo
s nami chutne a lacno