grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:24.03.2025-28.03.2025
PONDELOK:24.03.25
POLIEVKA: 0,33 l Ždiarska kapustnica(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bratislavský bravčový tokáň (1),200 g ryža
B:370 g Fazuľa v paradajkovej omáčke(1),80 g opekaná klobása, chlieb pšeničný(1)
C:300 g Pečené lekvárové buchty(1,3,7),džús
D:340 g Bageta salámová(1,3,7)
UTOROK:25.03.25
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s mrveničkou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kuracie prsia vyprážané so sézamom(1,3,7), 250 g zemiaková kaša (7),100 g kompót
B:400 g Rizoto z bravčového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná
C:400 g Farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),keks
D:350 g Šalát parížsky(3),1 ks škvarkový pagáč(1)
STREDA:26.03.25
POLIEVKA: 0,33 l Horniacka fazuľová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčová pečienka sviečková(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža
C:250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót
D:340 g Bageta gazdovská(1,3,7)
ŠTVRTOK:27.03.25
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová domáca(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A:100 g/0,20 l Bravčový závitok s kápiou(1),200 g ryža, 100 g čerstvý zeleninový šalát
B:120 g/0,20 l Záhorácky mletý rezeň(1,3),250 g varené zemiaky
C:380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,3,7),džús
D:.
PIATOK:28.03.25
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Burgundské bravčové stehno(1),250 g varené zemiaky
B:80 g/0,20 l Kuracie soté zvolenské(1,7),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Fliačky s kapustou(1),keks
D:340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno