OD:21.07.2025-25.07.2025 | |
PONDELOK:21.07.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Karfiolová(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Hydinové soté zvolenské(1,7),220 g tarhoňa(1) |
B: | 370 g Hrachová kaša s opraženou cibuľkou(1),80 g opekaná klobása chlieb pšeničný(1) |
C: | 460 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta MIX(1,3,7) |
UTOROK:22.07.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia s rezancami(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Bravčový rezeň vyprážaný(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzí Stroganov(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 370 g Šošovicový prívarok(1,7),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
D: | . |
STREDA:23.07.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová horniacka(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Poľovnícke bravčové stehno(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 400 g Francúzke zemiaky(1,3,7),100 g červená repa sterilizovaná |
C: | 400 g Farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),keks |
D: | 340 g Bageta šunková(1,3,7) |
ŠTVRTOK:24.07.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Tekvicová(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Stefánska bravčová pečienka(1,3),200 g ryža,100 g kompót |
B: | 120 g/0,20 l Záhorácky mletý rezeň(1,3),250 g varené zemiaky |
C: | 250 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1) |
D: | . |
PIATOK:25.07.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hašé(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,15 l Restovaný kurací plátok so syrovou omáčkou(1,7), 250 g varené zemiaky |
B: | 80 g/0,20 l Zemiansky guláš(1),200 g ryža |
C: | 400 g Žemĺovka jablková s makom(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta debrecínska(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |