grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:21.09.2020-25.09.2020
PONDELOK:21.09.20
POLIEVKA: 0,33 l Šošovicová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Perkelt z bravčového mäsa(1),200 g cestovina(1)
B:400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorkový šalát
C:300 g Moravské koláče(1,3,7),džús
D:340 g Bageta MIX(1,3,7)
UTOROK:22.09.20
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia krupicová s vajcom(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kurací rezeň bačovský(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Makovické azu(1),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7)
D:
STREDA:23.09.20
POLIEVKA: 0,33 l Tekvicová(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,05 l Bravčové pečené(1),250 g dusená hlávková kapusta(1), 160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Kuracie soté na broskyniach(1),200 g ryža
C:380 g Šúľance s orechami(1,3,8),džús
D:340 g Bageta šunková(1,3,7)
ŠTVRTOK:24.09.20
POLIEVKA: 0,33 l Frankfurtská(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:100 g /0,15 l Bravčové ražniči(1),200 g ryža , 100 g sterilizovaný zeleninový šalát
B:80 g/0,20 l Hovädzí Stroganov(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
C:250g Karfiolový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót
D:
PIATOK:25.09.20
POLIEVKA: 0,33 l Krúpková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,05 l/250 g Staroslovenský rezeň,halušky so syrokrémom(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Kuracie mäso vinohradnícke(1),200 g ryža
C:400 g Cestoviny farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),keks
D:340 g Bageta gazdovská(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše




logo
s nami chutne a lacno