OD:21.04.2025-25.04.2025 | |
PONDELOK:21.04.25 | |
POLIEVKA: - | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | - |
B: | - |
C: | - |
D: | - |
UTOROK:22.04.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Šošovicová kyslá(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kuracie soté orientálne(1),200 g ryža |
B: | 400 g Bolonské špagety(1,7),keks |
C: | 300 g Pečené tvarohové buchty(1,3,7),džús |
D: | |
STREDA:23.04.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Bravčový rezeň vyprážaný(1,3,7),250 g varené zemiaky, 100 g kompót |
B: | 80 g/0,20 l Zámocký guláš(1),220 g tarhoňa(1) |
C: | 400 g Granatiersky pochod(1),100 g červená repa sterilizoovaná |
D: | 340 g Bageta šunková(1,3,7) |
ŠTVRTOK:24.04.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zemiaková topoľčianska(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové stehno bratislavské(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie mäso námornícke(1,3),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Rizoto hubové(7),100 g uhorka sterilizovaná |
D: | 350 g Šalát parížsky(3),škvarkový pagáč(1) |
PIATOK:25.04.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Spišská bravčová pečienka(1),200 g ryža, 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 120 g/0,20 l Klopsy na hrášku(1,3),200 g varené zemiaky |
C: | 380 g Slivkové knedlíky s makom(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta s moravským mäsom(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |