OD:05.06.2023-09.06.2023 | |
PONDELOK:05.06.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Kyjevské šči(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčový perkelt(1),250 g halušky(1,3) |
B: | 400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 300 g Orechovo-škoricové hniezda z kysnutého cesta(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta lahôdková(1,3,7) |
UTOROK:06.06.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s cestovinou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Kurací rezeň parížsky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
B: | 80 g/0,20 l Diabolské bravčové mäso(1),200 g ryža |
C: | 400 g Fliačky s kapustou(1),keks |
D: | Racio:350 g Šopský šalát(7),30 g dressing |
STREDA:07.06.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hŕstková(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové stehno v kôprovej omáčke(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Zemiansky guláš(1),200 g ryža |
C: | 250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
D: | 340 g Bageta syrová(1,3,7) |
ŠTVRTOK:08.06.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Tekvicová(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kuracie soté orientálne(1),200 g ryža kari |
B: | 120 g/0,20 l Plnený kapustný list(1,3),250 g zemiaková kaša(7) |
C: | 400 g Farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),ovocie |
D: | Racio:250 g Zeleninový šalát Racio,80 g restované kuracie prsia, 30 g dressing |
PIATOK:09.06.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,15 l Belehradský bravčový rezeň(1),250 g varené zemiaky |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),220 g tarhoňa(1) |
C: | 300 g Pečené lekvárové buchty(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše Srdečne Vás pozývame do reštaurácie PERLA vo Valaskej na DRŽKOVÉ HODY ktoré sa uskutočnia v SOBOTU 10.06.2023 |