OD:24.03.2025-28.03.2025 | |
PONDELOK:24.03.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Ždiarska kapustnica(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bratislavský bravčový tokáň (1),200 g ryža |
B: | 370 g Fazuľa v paradajkovej omáčke(1),80 g opekaná klobása, chlieb pšeničný(1) |
C: | 300 g Pečené lekvárové buchty(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta salámová(1,3,7) |
UTOROK:25.03.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s mrveničkou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Kuracie prsia vyprážané so sézamom(1,3,7), 250 g zemiaková kaša (7),100 g kompót |
B: | 400 g Rizoto z bravčového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 400 g Farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),keks |
D: | 350 g Šalát parížsky(3),1 ks škvarkový pagáč(1) |
STREDA:26.03.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Horniacka fazuľová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčová pečienka sviečková(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža |
C: | 250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
ŠTVRTOK:27.03.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová domáca(1,3) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 100 g/0,20 l Bravčový závitok s kápiou(1),200 g ryža, 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 120 g/0,20 l Záhorácky mletý rezeň(1,3),250 g varené zemiaky |
C: | 380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,3,7),džús |
D: | . |
PIATOK:28.03.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Burgundské bravčové stehno(1),250 g varené zemiaky |
B: | 80 g/0,20 l Kuracie soté zvolenské(1,7),220 g tarhoňa(1) |
C: | 400 g Fliačky s kapustou(1),keks |
D: | 340 g Bageta debrecínska(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |