grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD :09.12.2019-13.12.2019
PONDELOK:09.12.19
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A: 80 g/0,20l Bravčový perkelt(1),250 g halušky(1,3)
B:400 g Hydinové rizoto(7),100 g uhorka sterilizovaná
C:240 g Šišky s džemom(1,3,7),džús
D: 340 g Bageta MIX(1,3,7)
UTOROK:10.12.19
POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1)
HLAVNÉ JEDLO
A: 120 g Kurací rezeň parížsky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Zámocký guláš(1),200 g cestovina(1)
C:380 g Šúľance s orechami(1,3),džús
D: 350 g Šalát parížsky(3),1 ks škvarkový pagáč(1)
STREDA:11.12.19
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčová pečienka milánska(1,3),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža
C:250 g Karfiolový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót
D:400 g Šalát zeleninový solivami a syrom Niva(7),20 ML dresing(3), 2 ks pečivo pšeničné(1)
ŠTVRTOK:12.12.19
POLIEVKA: 0,33 l Cícerová so zeleninou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A: 80 g/0,15 l Kopaničiarske kuracie prsia(1),200 g ryža , 100 g sterilizovaný zeleninový šalát
B:400 g Francúzke zemiaky(1,3,7),100 g červená repa sterilizovaná
C:350 g Buchty na pare s kakaovou posýpkou(1,3,7),džús
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g anglická zelenina,20ML kečup
PIATOK:06.13.19
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Vyprážaný syrový karbonátok(1,3,7),250 g varené zemiaky, 50 g tatárska omáčka(3)
B:140 g/0,15 l Kuracie stehno na paprike(1,7),200 g cestovina(1)
C:350 g Pizza zeleninová so syrom a šampiňónmi(1,3,7),ovocie
D:340 g Bageta gazdovská(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,8-Orechy,9-Zeler,
10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno