grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:19.04.2021-23.04.2021
PONDELOK:19.04.21
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Kuracie soté vinohradnícke(1),200 g ryža
B:80 g/0,20 l Bravčový Stroganov(1,7),200 g cestovina(1)
C:460 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom(1,3,7),džús
D:340 g Bageta salámová(1,3,7)
UTOROK:20.04.21
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia s cestovinou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Vyprážaný bravčový rezeň(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Mexický guláš(1,7),200 g hrášková ryža
C:230 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1)
D:350 g Šalát parížsky(3),1 ks škvarkový pagáč(1)
STREDA:21.04.21
POLIEVKA: 0,33 l Cesnaková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,05 l Bravčové pečené(1),200 g dusená hlávková kapusta(1), 160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Kuracie soté Exotic(1),200 g ryža kari
C:400 g Rezance s opraženou strúhankou(1),džús
D:340 g Bageta syrová(1,3,7)
ŠTVRTOK:22.04.21
POLIEVKA: 0,33 l Cícerová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80g /0,20 l Spišská bravčová pečienka(1),200 g ryža
B:400 g Važecká pochúťka(zem.placky pl. dus,br.mäsom s hyd.peč)(1,3), 100 g šalát z kyslej kapusty
C:250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorkový šalát
D:.
PIATOK:23.04.21
POLIEVKA: 0,33 l Hašé(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,15 l Kurací rezeň prírodný so syrovou omáčkou(1,7), 250 g varené zemiaky
B:80 g/0,20 l Bravčové mäso dusené s údeninou a hubami(1), 160 g knedľa(1,3,7)
C:400 g Rizoto zeleninové(7),100 g sterilizovaný zeleninový šalát
D:340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše




logo
s nami chutne a lacno