grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:20.03.2023-24.03.2023
PONDELOK:20.03.23
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová biela(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčové mäso hamburské(1,7),200 g cestovina(1)
B:400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná
C:460 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom(1,3,7),ovocie
D:340 g Bageta lahôdková(1,3,7)
UTOROK:21.03.23
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia krupicová s vajcom(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kurací rezeň parížsky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilzovaná
B:80 g/0,20 l Hovädzie mäso námornícke(1,3),200 g ryža
C:400 g Špagety so syrovo-brokolicovou omáčkou(1,7),keks
D:350 g Šalát Ruské vajce(3),1 ks zemiakový pagáč(1)
STREDA:22.03.23
POLIEVKA: 0,33 l Paradajková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Segedínsky bravčový guláš(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:120 g/0,05 l Zapekané rybie filé(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kompót
C:380 g Šúľance s makom(1,3),džús
D:340 g Bageta syrová(1,3,7)
ŠTVRTOK:23.03.23
POLIEVKA: 0,33 l Topoľčianska zemiaková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót
B:120 g/0,20 l Záhorácky mletý rezeň(1,3),250 g varené zemiaky
C:350 g Habánske halušky s bryndzou(1,3,87),0,20 l zakysanka(7)
D:.
PIATOK:24.03.23
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Syrový karbonátok(1,3,7),250 g varené zemiaky,tatárska omáčka(3)
B:80 g/0,20 l Kuracie soté po grécky(1),220 g tarhoňa(1)
C:250 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1)
D:340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše




logo
s nami chutne a lacno