grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD :23.09.2019-27.09.2019
PONDELOK:23.09.19
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A: 80 g/0,20l Tokáň z hydinového mäsa na maďarský spôsob(1), 200 g ryža
B:80 g/0,20 l Diabolské držky(1),250 g halušky(1,3)
C:460 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom(1,3,7),džús
D: 340 g Bageta salámová(1,3,7)
UTOROK:24.09.19
POLIEVKA: 0,33 l Krúpková domáca(1)
HLAVNÉ JEDLO
A: 120 g Mletý rezeň so syrom(1,3,7),300 g zemiakový šalát s majonézou(3)
B:80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Zeleninové lečo s vajcom(3),chlieb pšeničný,keks
D: 350 g Šalát lahôdkový syrový(3,7),1 ks zemiakový pagáč(1)
STREDA:25.09.19
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová s rajbaničkou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčové stehno v kôprovej omáčke(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Zámocký guláš(1),200 g ryža
C:380 g Šúľance s orechami(1,3),džús
D:400 g Šalát šošovicový so zeleninou a vareným vajcom(3), 20 ML dresing(3),2 ks pečivo pšeničné(1)
ŠTVRTOK:26.09.19
POLIEVKA: 0,33 l Zemiaková kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A: 80 g/0,15 l Hydinový špíz(1),200 g ryža,100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/020 l Bravčový tokáň mäsiarsky(1),200 g cestovina(1)
C:400 g Špagety so syrovo-brokolicovou omáčkou(1,7),keks
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g kus-kus šalát so zeleninou(1), 20 ML tatárska omáčka(3)
PIATOK:27.09.19
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,15 l Štefánska bravčová pečienka(1,3),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kompót
B:80 g/0,20 l Hamburské bravčové mäso(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
C:400 g Ovocná žemľovka(1,3,7),džús
D:340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,8-Orechy,9-Zeler,
10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno