grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:10.02.2025-16.02.2025
PONDELOK:10.02.25
POLIEVKA: 0,33 l Ždiarska kapustnica(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Kuracie soté na paprike so šampiňónmi(1),200 g ryža
B:400 g Bratislavské rizoto(1,7),100 g uhorka sterilizovaná
C:300 g Buchty na pare s kakaovou posýpkou(1,3,7),džús
D:340 g Bageta salámová(1,3,7)
UTOROK:11.02.25
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia s pečeňovými haluškami(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Bravčový rezeň vyprážaný(1,3,7),250 g varené zemiaky, 100 g čerstvý zeleninový šalát
B:80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža
C:400 g Špagety so syrom a kečupom(1,7),keks
D:350 g Šalát lahôdkový syrový(3,7),1 ks zemiakový pagáč(1)
STREDA:12.02.25
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčová pečienka frankfurtská(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Zámocký guláš(1),200 g ryža
C:250 g Zeleninový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót
D:340 g Bageta gazdovská(1,3,7)
ŠTVRTOK:13.02.25
POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,20 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót
B:80 g/0,20 l Goralská pochúťka(1,7),200 g cestovina(1)
C:370 g Sedliacka šošovica(1),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1)
D:.
PIATOK:14.02.2025
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g/0,15 l Guľka z mletého mäsa v paradajkovej omáčke(1,3), 250 g zemiaková kaša(7)
B:80 g/0,20 l Mäsiarsky bravčový tokáň(1,),220 g tarhoňa(1)
C:380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,7,7),džús
D:340 g Bageta s moravským mäsom(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno