OD:22.04.2024-26.04.2024 | |
PONDELOK:22.04.24 | |
POLIEVKA: 0,33 l Karfiolová(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Detvianska nátura(1),200 g ryža |
B: | 400 g Klužská kapusta(1,7),chlieb pšeničný(1),keks |
C: | 300 g Pečené tvarohové buchty(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta lahôdková(1,3,7) |
UTOROK:23.04.24 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s pečeňovými haluškami(1,3) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Kuracie prsia vyprážané so sézamom(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kapustový šalát so zeleninou |
B: | 80 g/0,20 l Bravčové mäso po viedensky(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 370 g Fazuľkový prívarok(1,7),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
D: | 350 g Šalát vajíčkový(3),1 ks zemiakový pagáč(1) |
STREDA:24.04.24 | |
POLIEVKA: 0,33 l Horniacka fazuľová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové stehno nitrianske(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža |
C: | 400 g Farfale so špenátom,šampiňónmi a syrom(1,7),ovocie |
D: | 340 g Bageta klobásová(1,3,7) |
ŠTVRTOK:25.04.24 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová s rajbaničkou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kopaničiarska bravčová pečienka(1),220 g tarhoňa(1) |
B: | 120 g/0,15 l Záhorácky mletý rezeň(1,3,7),250 g ryža |
C: | 380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,3,7),džús |
D: | Racio:250 g Anglická zelenina,80 g restované kuracie kúsky,30 g dressing |
PIATOK:26.04.24 | |
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Syrovo-šunkový špíz vyprážaný v cestíčku(1,3,7), 250 g varené zemiaky,tatárska omáčka(3) |
B: | 80 g/0,20 l Bravčové ragú(1,3,7),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Hubové rizoto(7),100 g uhorka sterilizovaná |
D: | 340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |