OD:10.02.2025-16.02.2025 | |
PONDELOK:10.02.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Ždiarska kapustnica(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kuracie soté na paprike so šampiňónmi(1),200 g ryža |
B: | 400 g Bratislavské rizoto(1,7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 300 g Buchty na pare s kakaovou posýpkou(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta salámová(1,3,7) |
UTOROK:11.02.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia s pečeňovými haluškami(1,3) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Bravčový rezeň vyprážaný(1,3,7),250 g varené zemiaky, 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),200 g ryža |
C: | 400 g Špagety so syrom a kečupom(1,7),keks |
D: | 350 g Šalát lahôdkový syrový(3,7),1 ks zemiakový pagáč(1) |
STREDA:12.02.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčová pečienka frankfurtská(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Zámocký guláš(1),200 g ryža |
C: | 250 g Zeleninový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
ŠTVRTOK:13.02.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zelerová s krúpami(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 140 g/0,20 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót |
B: | 80 g/0,20 l Goralská pochúťka(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 370 g Sedliacka šošovica(1),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
D: | . |
PIATOK:14.02.2025 | |
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g/0,15 l Guľka z mletého mäsa v paradajkovej omáčke(1,3), 250 g zemiaková kaša(7) |
B: | 80 g/0,20 l Mäsiarsky bravčový tokáň(1,),220 g tarhoňa(1) |
C: | 380 g Slivkové knedlíky s orechovou posýpkou(1,7,7),džús |
D: | 340 g Bageta s moravským mäsom(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |