OD:12.05.2025-16.05.2025 | |
PONDELOK:12.05.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Detvianska nátura(1),200 g ryža |
B: | 400 g Rizoto bratislavské(1,7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 300 g Moravské koláče(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta salámová(1,3,7) |
UTOROK:13.05.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s cestovinou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Parížsky kurací rezeň(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g čerstvý zeleninový šalát |
B: | 80 g/0,20 l Bravčové ragú(1,3,7),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Fliačky s kapustou(1),keks |
D: | . |
STREDA:14.05.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Paradajková(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčový guláš segedínsky(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 400 g Francúzke zemiaky(1,3,7),100 g červená repa sterilizovaná |
C: | 380 g Habánske halušky s bryndzou(1,3,7),0,20 l zakysanka(7) |
D: | 340 g Bageta gazdovská(1,3,7) |
ŠTVRTOK:15.05.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová domáca(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót |
B: | 80 g/0,20 l Mäsiarsky hovädzí tokáň(1),220 g tarhoňa(1) |
C: | 250 g Karfiolový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
D: | 350 g Šalát vajíčkový(3),1 ks cerálna kaizerka(1) |
PIATOK:16.05.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Gulášová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčový rezeň belehradský(1),250 g varené zemiaky |
B: | 120 g/0,20 l Klopsy na smotane(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Žemľovka jablková s makom(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta s moravským mäsom(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |