grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:26.10.2020-30.10.2020
PONDELOK:26.10.20
POLIEVKA: 0,33 l Hŕstková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bratislavský bravčový tokáň na šampiňónoch(1),200 g ryža
B:370 g Sedliacka šošovica(1),80 g údené mäso,chlieb pšeničný(1)
C:300 g Moravské koláče(1,3,7),džús
D:340 g Bageta salámová(1,3,7)
UTOROK:27.10.20
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s rezencami(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kurací rezeň bačovský(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:400 g Rizoto z bravčového mäsa(7),100 g sterilizovaný zeleninový šalát
C:380 g Slivkové knedle s orechami(1,3,8),džús
D:350 g Šalát parížsky(3),1 ks pizza rožok(1)
STREDA:28.10.20
POLIEVKA: 0,33 l Šajtlava(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Nitrianska bravčová pečienka(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Hovädzie azu po tatársky(1),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Granatiersky pochod7),100 g uhorkový šalát
D:340 g Bageta syrová(1,3,7)
ŠTVRTOK:29.10.20
POLIEVKA: 0,33 l Zemiaková kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g /0,20 l Bravčový rezeň balatónsky(1),200 g ryža kari
B:80 g/0,20 l Kuracie mäso s pikantnou omáčkou(1,7),200 g cestovina(1)
C:250 g Karfiolový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g anglická zelenina,20 ML kečup
PIATOK:30.10.20
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,05l/250 g Pečené kuracie stehno,halušky s kyslou kapustou(1,3)
B:80 g/0,20 l Bravčové ragú(1,3,7),160 g knedľa(1,3,7)
C:250 g Brokolica po orientálsky(1),200 g ryža
D:340 g Bageta pikantná(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno