grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:08.03.2021-12.03.2021
PONDELOK:08.03.21
POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Bravčové mäso bratislavské(1,7),200 g cestovina(1)
B:400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná
C:320 g Orechovo-višňový závin z kysnutého cesta(1,3,7),džús
D:340 g Bageta MIX(1,3,7)
UTOROK:09.03.21
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s cestovinou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Bačovský kurací rezeň(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Bravčový tokáň mäsiarsky(1,7),220 g tarhoňa(1)
C:400 g Špagety so syrom a kečupom(1,7),keks
D:350 g Šalát vajíčkový(3),1 ks rožok syrový(1,7)
STREDA:10.03.21
POLIEVKA: 0,33 l Zemiaková kyslá(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,05 l Bravčové pečené(1),200 g dusená hlávková kapusta(1), 160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Hovädzie mäso námornícke(1,3),200 g ryža
C:380 g Slivkové knedle s opraženou strúhankou(1,3),džús
D:340 g Bageta pikantná(1,3,7)
ŠTVRTOK:11.03.21
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80g /0,20 l Štefánska bravčová pečienka(1,3),200 g ryža, 100 g zeleninový šalát
B:120 g/0,10 l Zapekané rybie filé(1,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kompót
C:400 g Palacinky s brokolicou a syrom(1,3,7),ovocie
D:.
PIATOK:12.03.21
POLIEVKA: 0,33 l Frankfurtská(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,05 l/250 g Staroslovenský rezeň,halušky so syrokrémom(1,3,7)
B:80 g/0,20 l Bravčové ragú(1,3,7),160 g knedľa(1,3,7)
C:370 g Šošovicový prívarok(1,7),varené vajce,chlieb pšeničný(1)
D:340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno