OD:15.09.2025-19.09.2025 | |
PONDELOK:15.09.25 | |
POLIEVKA: | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | . |
B: | . |
C: | . |
D: | . |
UTOROK:16.09.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Karfiolová(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kuracie soté orientálne(1),200 g cestovina(1) |
B: | 370 g Fazuľa v paradajkovej omáčke(1),80 g opekaná klobása, chlieb pšeničný(1) |
C: | 300 g Moravské koláče(1,3,7),džús |
D: | . |
STREDA:17.09.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia s cestovinou(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Mletý rezeň so syrom(1,3,7),300 g zemiakový šalát s majonézou(3) |
B: | 80 g/0,20 l Goralská pochúťka(1,7),200 g cestovina(1) |
C: | 400 g Indické rizoto Madrás(7),100 g uhorka sterilizovaná |
D: | 340 g Bageta MIX(1,3,7) |
ŠTVRTOK:18.09.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Topoľčianska zemiaková(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bratislavské bravčové stehno(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 80 g/0,20 l Mexický guláš(1,7),200 g ryža s hráškom |
C: | 250 g Špenátový prívarok(1,7),250 g zemiaková kaša(7),varené vajíčko |
D: | 350 g Parížsky šalát(3),škvarkový pagáč(1) |
PIATOK:19.09.25 | |
POLIEVKA: 0,33 l Kelová(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Kopaničiarska bravčová pečienka(1),220 g tarhoňa(1) |
B: | 80 g/0,20 l Bravčový tokáň pastiersky(1,7),250 g varené zemiaky |
C: | 400 g Ryžový nákyp s ovocím a šťavou(1,3,7),džús |
D: | 340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |