


| OD:17.11.2025-21.11.2025 | |
| PONDELOK:17.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Detvianska nátura(1),200 g ryža |
| B: | 400 g Rizoto bratislavské(1,7),100 g uhorka sterilizovaná |
| C: | 300 g Orechovo-škoricové hniezda z kysnutého cesta(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta lahôdková(1,3,7) |
| UTOROK:18.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia krupicová s vajcom(1,3) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 120 g Kurací rezeň Gordon blue(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná |
| B: | 80 g/0,20 l Bravčový tokáň pastiersky(1,7),200 g cestovina(7) |
| C: | 400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7) |
| D: | ... |
| STREDA:19.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Segedínsky guláš(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
| B: | 80 g/0,20 l Námornícke hovädzie mäso(1,7),200 g ryža |
| C: | 250 g Zapekaná brokolica(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
| D: | 340 g Bageta syrová(1,3,7) |
| ŠTVRTOK:20.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Z údeného mäsa s krúpami(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 100 g/0,20 l Hydinový špíz(1),200 g ryža,100 g čerstvý zeleninový šalát |
| B: | 120 g/0,15 l Dalmátske čufty(1,7),250 g varené zemiaky |
| C: | 370 g Prívarok šošovicový(1,7),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
| D: | 350 g Šalát parížsky(3),cesnakový slimák |
| PIATOK:21.11.2025 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Kyslá z fazuľových strukov(1,7) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,15 l Znojemská bravčová pečienka(1),250 g varené zemiaky |
| B: | 350 g Pizza šunková so syrom a šampiňónmi(1,3,7),ovocie |
| C: | 380 g Slivkové knedlíky s makovou posýpkou(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta s údeným mäsom(1,3,7) |
| Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše | |
