grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:17.02.2020-21.02.2020
PONDELOK:17.02.20
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová biela(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20l Kuracie mäso kung-pao(1,5),200 g ryža kari
B:400 g Bratislavské rizoto(1,7),100 g uhorka sterilizovaná
C:350 g Moravské koláče(1,3,7),džús
D:340 g Bageta lahôdková(1,3,7)
UTOROK:18.02.20
POLIEVKA: 0,33 l Slepačia s cestovinou(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Bravčový rezeň vyprážaný(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/0,20 l Hovädzie mäso námornícke(1,3),200 g cestovina(1)
C:400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7)
D:350 g Šalát parížsky(3),1 ks zemiakový pagáč(1)
STREDA:19.02.20
POLIEVKA: 0,33 l Hŕstková(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20 l Nitrianske bravčové stehno(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:80 g/0,15 l Kuracie soté na broskyniach(1),200 g ryža
C:400 g Zapekané zemiaky so syrom(1,3,7),sterilizovaný zeleninový šalát
D:400 g Šalát šopský(7), ML dresing,2 ks pečivo pšeničné(1)
ŠTVRTOK:20.02.20
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót
B:80 g/0,15 l Bravčový tokáň debrecínsky(1)220 g tarhoňa(1)
C:250 g Karfiolový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorkový šalát
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g anglická zelenina,ML kečup
PIATOK:21.02.20
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:100 g Syrovo-šunkový špíz vyprážaný v cestíčku(1,3,7), 250 g varené zemiaky,50 g tatárska omáčka(3)
B:80 g/0,20 l Bravčové ragú(1,3,7),160 g knedľa(1,3,7)
C: 400 g Ryžový nákyp s ovocím a šťavou(1,3,7),džús
D: 340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno