grafika
grafika
logo

Aktuálny jedálny lístok

OD:20.01.2020-24.01.2020
PONDELOK:20.01.20
POLIEVKA: 0,33 l Hrachová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20l Bravčové stehno znojemské(1),200 g cestovina(1)
B:400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná
C:240 g Šišky s džemom(1,3,7),džús
D:340 g Bageta lahôdková(1,3,7)
UTOROK:21.01.20
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia krupicová s vajcom(1,3)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Kurací rezeň salašnícky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná
B:80 g/020 l Zámocký guláš(1),200 g ryža
C:400 g Rezance s tvarohom a slaninkou(1,7),0,20 l zakysanka(7)
D:350 g Šalát parížsky(3),1 ks pizza rožok(1,7)
STREDA:22.01.20
POLIEVKA: 0,33 l Cícerová(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:80 g/0,20l Bravčová pečienka sviečková(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
B:400 g Francúzke zemiaky(1,3,7),100 g červená repa sterilizovaná
C:300 g Zaprávaná miešaná zelenina(1,7),200 g cestovina(1)
D:400 g Šalát kus-kus so zeleninou,fazuľou a syrom(1,7), ML dresing, 2 ks pečivo pšeničné(1)
ŠTVRTOK:23.01.20
POLIEVKA: 0,33 l Francúzka(1)
HLAVNÉ JEDLO
A:140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót
B:80 g/0,20 l Hovädzí tokáň debrecínsky(1),200 g cestovina(1)
C:250 g Špenátový prívarok(1),250 g zemiaková kaša(7),varená vajce
D:R-80 g Kuracie prsia,250 g zeleninový šalát s cestovinou(1),20 ML kečup
PIATOK:24.01.20
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7)
HLAVNÉ JEDLO
A:120 g Syrový karbonátok(1,3,7),250 g varené zemiaky, 50 g tatárska omáčka(3)
B:80 g/0,20 l Bravčový Stroganov(1,7),160 g knedľa(1,3,7)
C: 400 g Ryžový nákyp s ovocím a šťavou(1,3,7),džús
D: 340 g Bageta debrecínska(1,3,7)

Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko,
8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše

logo
s nami chutne a lacno