


| OD:10.11.2025-14.10.2025 | |
| PONDELOK:10.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Karfiolová krémová(1,7) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Bravčový perkelt(1),250g halušky(1,3) |
| B: | 370 g Fazuľa v paradajkovej omáčke(1),80g údené mäso,chlieb pšeničný(1) |
| C: | 400 g Palacinky s tvarohom(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta MIX(1,3,7) |
| UTOROK:11.11.25 | |
| POLIEVKA: Hovädzia s rezancami(1,3) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 120 g Salašnícky kurací rezeň(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilizovaná |
| B: | 80 g/0,20 l Diabolské bravčové mäso(1),200 g ryža |
| C: | 400 g Špagety so syrovou omáčkou(1,7),keks |
| D: | . |
| STREDA:12.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Fazuľová zemplínska(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 80 g/0,20 l Bravčové stehno nitrianske(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
| B: | 80 g/0,20 l Mexický guláš(1,7),200 g hrášková ryža |
| C: | 370 g Tekvicový prívarok(1,7),varené vajíčko,chlieb pšeničný(1) |
| D: | 340 g Bageta klobásová(1,3,7) |
| ŠTVRTOK:13.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Paradajková(1,7) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót |
| B: | 80 g/0,20 l Pivovarský bravčový tokáň(1),220 g tarhoňa(1) |
| C: | 250 g Zeleninový mozoček(3),250 g zemiaková kaša(7),100 g kompót |
| D: | 350 g Švajčiarsky šalát(3,7),škvarkový pagáč(1) |
| PIATOK:14.11.25 | |
| POLIEVKA: 0,33 l Kyjevské šči(1) | |
| HLAVNÉ JEDLO | |
| A: | 120 g/0,10 l Čevapčiči(1,3),250 g varené zemiaky,horčica s cibuľkou |
| B: | 80 g/0,20 l Kuracie soté orientálne(1,7),200 g cestovina(1) |
| C: | 300 g Pečené lekvárové buchty(1,3,7),džús |
| D: | 340 g Bageta debrecínska(1,3,7) |
| Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše | |
