OD:20.03.2023-24.03.2023 | |
PONDELOK:20.03.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Zeleninová biela(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Bravčové mäso hamburské(1,7),200 g cestovina(1) |
B: | 400 g Rizoto z hydinového mäsa(7),100 g uhorka sterilizovaná |
C: | 460 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom(1,3,7),ovocie |
D: | 340 g Bageta lahôdková(1,3,7) |
UTOROK:21.03.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Hovädzia krupicová s vajcom(1,3) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Kurací rezeň parížsky(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g uhorka sterilzovaná |
B: | 80 g/0,20 l Hovädzie mäso námornícke(1,3),200 g ryža |
C: | 400 g Špagety so syrovo-brokolicovou omáčkou(1,7),keks |
D: | 350 g Šalát Ruské vajce(3),1 ks zemiakový pagáč(1) |
STREDA:22.03.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Paradajková(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 80 g/0,20 l Segedínsky bravčový guláš(1,7),160 g knedľa(1,3,7) |
B: | 120 g/0,05 l Zapekané rybie filé(1,3,7),250 g zemiaková kaša(7), 100 g kompót |
C: | 380 g Šúľance s makom(1,3),džús |
D: | 340 g Bageta syrová(1,3,7) |
ŠTVRTOK:23.03.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Topoľčianska zemiaková(1) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 140 g/0,15 l Pečené kuracie stehno(1),200 g ryža,100 g kompót |
B: | 120 g/0,20 l Záhorácky mletý rezeň(1,3),250 g varené zemiaky |
C: | 350 g Habánske halušky s bryndzou(1,3,87),0,20 l zakysanka(7) |
D: | . |
PIATOK:24.03.23 | |
POLIEVKA: 0,33 l Boršč(1,7) | |
HLAVNÉ JEDLO | |
A: | 120 g Syrový karbonátok(1,3,7),250 g varené zemiaky,tatárska omáčka(3) |
B: | 80 g/0,20 l Kuracie soté po grécky(1),220 g tarhoňa(1) |
C: | 250 g Šampiňónový paprikáš(1,7),200 g cestovina(1) |
D: | 340 g Bageta debrecínska(1,3,7) |
Zoznam alergénov:
1-Obilniny obsahujúce lepok,2-Kôrovce,3-Vajcia,4-Ryby,5-Arašidy,6-Sója,7-Mlieko, 8-Orechy,9-Zeler,10-Horčica,11-Sézamové semená,12-Oxid siričitý a siričitany,13-Vlčí bôb,14-Mäkkýše |